Γραφείο Τελετών Νικόλαος Πατέλης, ΚέρκυραΤο γραφείο τελετών "Νικόλαος Ι. Πατέλης" με έδρα την Κέρκυρα, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των Τελετών και προσφέρει τις υπηρεσίες του με σοβαρότητα, διακριτικότητα και σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο. Στόχος μας είναι να εργαστούμε σκληρά, με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής σας.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια εξαιρετικά οδυνηρή εμπειρία, και σίγουρα μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Όλοι νιώθουμε την ανάγκη να αποχαιρετίσουμε τον άνθρωπό μας, τιμώντας τον όπως πραγματικά του αξίζει, ενώ τα συναισθήματα του πόνου και της θλίψης μας κατακλύζουν. Σε αυτό το δύσκολο έργο δεν είστε μόνοι σας. Μέριμνά μας αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι να βρισκόμαστε διακριτικά στο πλευρό σας και να σας απαλλάξουμε από τα πρακτικά ζητήματα, τα οποία είναι ωστόσο αναγκαία. Αντιλαμβανόμενοι τον πόνο σας, στεκόμαστε δίπλα σας με κατανόηση και ευαισθησία, και φροντίζουμε για τη διοργάνωση μιας τελετής που διέπεται από αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το αγαπημένο σας πρόσωπο και την απώλεια που βιώνετε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορούμε να σας παρέχουμε.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Ι. Πατέλης